El RESTAURANT LLUERNA ESTRENA PLANA WEB

El nou portal del Restaurant Lluerna neix amb la voluntat de reflectir l’essència de la seva cuina i la seva gent, és per això que integra nous apartats com la proximitat, l’equip, regala lluerna i un blog amb continguts dinàmic.

Volem transmetre valors com:

CUINA DE PROXIMITAT

La proximitat ens parla del nostre origen per portar-nos cap a una experiència que conjumina tradició i modernitat, afecte i professionalitat. El Víctor tria el millor producte ecològic i de temporada que la xarxa de productors del restaurant posa a la seva disposició. El millor sabor sempre requereix del millor producte, un produït localment, amb atenció plena i de forma ecològica.

RESPONSABILITAT DEL PRODUCTE

Lluerna porta ja diversos anys engegant bona part d’aquestes actuacions. El restaurant utilitza producte local, de temporada i ecològic. A més, una part dels seus menús prioritzen l’ús de carns i peixos com aderezos i no com a plats principals contribuint, així, a la reducció del consum d’aquests productes.

PROCESSOS INTERNS I ESPAI SOSTENIBLES

El restaurant  fa una gestió responsable de l’aigua amb una instal·lació de neteja de plats que redueix àmpliament el consum, gestiona els seus residus de forma sostenible reduint, promovent la reutilització i separant adequadament les fraccions.